GLASPLAATSER

Oostende, BE
Accent
Deze jobaanbieding is niet beschikbaar in uw land.

Onze partner, met zetels over heel Belgi en ver daarbuiten, is een grote bouwgroep en pionier binnen de bouwsector. Ze zijn gespecialiseerd in de bouw van bedrijfs-, logistieke- en landbouwgebouwen, distributiecentra, kantoren, commercile ruimtes en zwembaden.

Fierheid over het werk en een thuisgevoel op de werkvloer staan bij onze partner voorop. Ze bieden iedereen de kans om zich te ontplooien en mee te werken aan de groei van het bedrijf.

Jobrotatie is perfect mogelijk, de mogelijkheden en perspectieven zijn eindeloos. Op die manier heb jij als medewerker werkzekerheid, een goed gevoel en mooie projecten die je samen met je collega's tot een goed einde kan brengen.

Onze partner focust zich op binnen en buiten hoogrendementsbeglazing, zowel voor particulieren als bedrijven.

Functiebeschrijving

Voor de vacature als glasplaatser zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het leveren en plaatsen van glasdeuren, wanden en balustrades.

Volgende taken behoren onder andere tot jouw verantwoordelijkheid :

  • samen met je ploeg werk je zowel op particulier als op industrieel niveau;
  • plaatsen van glasdeuren, spatwanden, douchewanden en -deuren;
  • ook sta je in voor kantoorinrichtingen en publieke plaatsen.

Functie-eisen

Voor de vacature als glasplaatser zoeken we iemand die zich kan vinden in volgend profiel :

  • je kan je zelfstandig verplaatsen naar Oostende;
  • fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;
  • werken op hoogte vormt geen uitdaging voor jou;
  • naast een stabiel werkverleden, ben je ook heel leergierig;
  • je bent flexibel en collegiaal ingesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt tewerkgesteld in een dynamische en groeiende omgeving en je krijgt de kans om mee te bouwen aan je loopbaan met eindeloze mogelijkheden.

Onze partner biedt iedere werknemer een thuisgevoel, een plek waar iedereen trots is op zijn prestaties en plezier beleeft aan het werk.

Als werkgever dragen ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel en wordt jouw ontwikkeling en persoonlijke groei als een prioriteit beschouwt.

Je krijgt een job optie-vast met veel doorgroeimogelijkheden waarin je tal van opleidingen en ondersteuning gaat krijgen.

Related jobs