Bandenmonteur Vrachtwagens Regio Puurs

Puurs-Sint-Amands, BE
Accent
Deze jobaanbieding is niet beschikbaar in uw land.

Onze klant is d bandenspecialist in regio Puurs. Uitmuntende service aan hun klanten aan. Ze maken gebruik van de meest recente uitrusting, waardoor ook jij veilig op de baan kan!

Functiebeschrijving

Voor de vacature als bandenmonteur voor vrachtwagens bij onze klant in regio Puurs ben je verantwoordelijk voor het monteren van banden en het uitvoeren van depannages.

Je start je dag met een strakke planning en gaat meteen aan de slag. Je werkt van maandag tot vrijdag en in een beurtrol ook op zaterdagochtend.

Je komt terecht in een fantastische en warme werkomgeving, waar je op je collega's kan rekenen. Dankzij de jarenlange ervaring van onze klant in de bandensector, kan je werken met de meest recente uitrusting en veilig de baan op.

Functie-eisen

Als bandenmonteur voor vrachtwagens voor de vacature bij onze klant in regio Puurs ben jij in het bezit van een rijbewijs, kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en heb je een eerste gelijkaardige ervaring.

Een basiskennis mechanica is een pluspunt. Je bent ambitieus en leert graag bij.

Arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een fantastisch, warme en familiale sfeer, waar je op je collega's kan rekenen. Losstaand daarvan zal je een correcte verloning ontvangen volgens paritair comit 112, ecocheques en een vast contract na 80 dagen!

Related jobs